marți, 31 iulie 2012

~Recenzie~ Ashleys-Volumul 1-O noua senzatie in scoala

Aceasta este prima mea recenzie deci nu ma luati prea tare!!!

 ~Ashleys~ este o serie de carti intaresante in care este vorba de trei fete DE doisprezece ani care formeaza un grup, si da pe toate le cheama Ashley dar fiecare are o alta porecla:1 Ashley Spencer  este singura careia i se permite sa i se zica Ashley este "Sefa" grupului 2 Ashley Alioto porecla-A.A.  3 Ashley Li -este o chinezoaica, i se zice Lili.
                                   Aceste fete sunt frumoase,bogate ,populare au haine de firma,merg la o scoala privata numita "Scoala Domisoarei Gamble",au tot ce isi doresc.                        
                                 Se apropie inceperea anului scolar acestea isi cumpara haine noiz genti noi deoarece incep clasa a saptea cu totul alt nivel cu totul alta viata...dar odata cu inceperea anului Lauren Page o veche elva a acestei scolii are o schimbare completa din fata care lua haine  de la Second Hand in fata care are haine de la Chanel ,Tiffany si alte firme...are ca scop sa intre in gasca Ashleys si sa le distruga dar pana la urma acestea devin prietene..sau nu???
                                 Cititi si voi daca vreti sa aflati detalii si sa vedeti ce se mai intampla voi reveni si eu cu Voumul 2

2 comentarii:

  1. Nu am citit cartea si nu m-a tentat pana acum:-?.. O mica rugaminte, ai putea schimba te rog culoarea textului? Ma cam dor ochii cand citesc.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere